• header

Privacyverklaring

Dit is de privacyverklaring van: Mycklaflons Camping gevestigd aan de Norrsånna, 2, 57593 Gummarp in Eksjö. KvK-inschrijfnummer: 96975359-1301 met SE969753591301. Voor vragen of contact kun je mailen met info@mycklaflonscamping.com.

Waar we in dit privacyverklaring verwijzen naar ‘persoonsgegevens’, bedoelen we de informatie die jij aan ons verstrekt over jezelf. Zoals bijvoorbeeld je naam, e-mailadres en telefoonnummer. Dat doe je geheel vrijwillig.

Doel verwerken en opslaan persoonsgegevens

Jouw persoonsgegevens worden uitsluitend gebruikt om jou te informeren en contacteren voor hetgeen waarvoor je het betreffende contactformulier hebt ingevuld. De samenstelling van de gevraagde persoonsgegevens is per formulier zo aangepast,dat we jou geen informatie vragen en/of opslaan die niet relevant is voor hetgeen waarvoor jij je persoonsgegevens achterlaat. Het achterlaten van jouw persoonsgegevens is per definitie volledig vrijwillig.

Alle formulieren op de website hebben als doel jou te informeren over ons bedrijf of een specifieke vraag die je zelf hebt gesteld. Per formulier staat beschreven waar je informatie over zult ontvangen. De gevraagde gegevens beperken zich tot naam, e-mail en telefoonnummer om jou te kunnen bereiken voor de gevraagde informatie.

Na ontvangst van de gegevens zullen wij vervolgens per e-mail, sms en/of telefoon contact met je opnemen om je te voorzien van de gevraagde informatie.

Duur van opslag persoonsgegevens

Persoonsgegevens worden niet langer opgeslagen dan strikt noodzakelijk. Voor de contactformulieren geldt dat gegevens 12 maanden na verstrekking gewist worden na verstrekking. We zijn er dan zeker van dat er voldoende gelegenheid is geweest om jou te informeren over hetgeen waarvoor jij je persoonsgegevens voor hebt achtergelaten.

Beveiliging

Jouw persoonsgegevens zijn veilig. De toevertrouwde gegevens worden met beveiligd met behulp van technische en administratieve veiligheidsmaatregelen om het risico van verlies, misbruik, onbevoegde toegang, openbaarmaking en wijziging zo klein mogelijk te maken. Hierbij kun je denken aan firewalls, versleuteling van gegevens, beveiligde verbindingen en fysieke en administratieve toegangscontroles tot aan de data en servers.

Verstrekking persoonsgegevens aan derden

Om de door jou aangevraagde informatie toegankelijk te maken, werkt Mycklaflons Camping samen met derde partijen. Denk hierbij aan een website beheerder, hostingpartij, automatische telefoon connectie, nieuwsbriefsysteem en administratiesoftware. Met alle betrokken partijen is een zogenaamde Verwerkersovereenkomst afgesloten. Via deze overeenkomst is o.a. de veiligheid en het tijdig wissen van van jouw persoonsgegevens gewaarborgd.

Recht op inzage, rectificatie, intrekken of wissen van de persoonsgegevens

Graag wijzen we je op de mogelijkheid om op verzoek de door ons opgeslagen persoonsgegevens in te zien, te rectificeren, in te trekken en/of te laten wissen uit onze database. Stuur hiervoor een e-mail naar info@mycklaflonscamping.com.

Het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens

Ben je het niet eens met het hierboven omschreven privacyverklaring of de manier waarop wij omspringen met jouw gegevens? Je hebt dan het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Dit kan via https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/.

Dit privacyverklaring kan op ieder moment worden aangepast. We raden je aan het privacyverklaring regelmatig te raadplegen.

Nieuws

  • Basecamp van Geardropper

    Wil je vliegen combineren met kamperen of simpelweg zonder tent naar Zweden r...

    Lees meer
  • Midzomerfeest op 21 juni 2019

    Midzomeravond wordt in Zweden gevierd op de vrijdag die het dichtst...

    Lees meer
Meer nieuws
  • Stuga  Gummarp

    Stuga Gummarp

    Vlakbij de camping ligt deze kleine en gezellige stuga met uitzicht over het Mycklaflon meer.

    Lees meer
  • Camping

    Camping

    De camping ligt aan de rand van de Smålandse Hooglanden, op 20 km afstand van Eksjö.

    Lees meer
  • Zweedse stuga

    Zweedse stuga

    Slapen in een zweedse stuga, is dat niet geweldig.

    Lees meer
  • Luxe safaritenten

    Luxe safaritenten

    Lekker buiten koken op de verrijdbare keuken op uw eigen houten terras onder de luifel.

    Lees meer
  • Vakantiehuis Boarp

    Vakantiehuis Boarp

    Op een fantastische plek hebben wij deze typisch zweedse woning te huur voor 6 personen.

    Lees meer
  • Marcha Bos

    "Fijne plek om tot rust te komen in een mooie omgeving "

    Marcha Bos
  • Heiko Leugs

    "Een paar keer daar gekampeerd op de kleinschalige, rustige en prachtig gelegen camping"

    Heiko Leugs
  • Desiree Berkenbosch

    "Rustige gezellige camping. Vriendelijke eigenaren en kok"

    Desiree Berkenbosch
  • Bas Sonnevelt

    "de reden dat Geardropper voor Mycklaflons camping als basecamp heeft gekozen."

    Bas Sonnevelt

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.